loading...
سایت تفریحی و سرگرمی سه سوت
مرتضی ساسانی بازدید : 213 پنجشنبه 26 شهریور 1394 نظرات (0)

مجله آشپزی مثبت - شیرین ایرجی: یک طیف خاصی از افراد هستند که یک جور خاصی عاشق پیراشکی اند. بوی پیراشکی که بهشان می خورد هوش از سرشان می رود. اما خوب مشکل همیشگی هنوز وجود دارد: چاقی! یکی از راه حل ها درست کردن پیراشکی در ابعاد کوچک است.

سه سوت : مینی پیراشکی کرم دار؛ مخصوص اضافه وزن دارها

مواد لازم برای خمیر
  • ۵۰۰ گرم آرد
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 پیمانه شیر ولرم
  • 4 /1 پیمانه روغن مایع
  • 2 /1 1 ق س مایه خمیر فوری
  • 8  /1 ق چ نمک
  • 2 /1 پیمانه شکر
  • 4/1 ق چ وانیل

مواد لازم برای کرم
  • ۱ پیمانه شکر
  • 4/3 پیمانه آرد
  • 2/1 و 1 پیمانه شیر
  • 2/1 ق چ وانیل
  • ۵۰ گرم  کره
طرز تهیه:
 1. یک قاشق غذاخوری از شکر را با خمیرمایه و شیر ولرم در ظرف بریزید و  به مدت 10 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا عمل بیاید.
2.  در کاسه ای نمک، روغن، بقیه شکر، وانیل و تخم مرغ را بریزید و هم بزنید تا  یکدست شوند. مخلوط شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد را کم کم اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. خمیر حاصل را نباید وزر دهید، زیرا بعد از پخت خشک می شود.
3. خمیر را درون کاسه ای که کمی چرب کرده اید گذاشته و روی آن یک نایلون بکشید. یک پارچه هم روی آن بگذارید و سپس ظرف را در جای گرم مثل کابینت یا داخل فر خاموش به مدت یک ساعت قرار دهید تا خمیر استراحت کند.
4.  سطح کار را کمی آرد بریزید. خمیر را روی آن قرار داده و با وردنه به قطر تقریبی 3 میلی متر باز کنید. خمیر را قالب بزنید و خمیرهای اضافی را از دور قالب ها جمع کنید. روی خمیرهای قالب زده را با پارچه بپوشانید و 20 دقیقه استراحت دهید.
5. شکر و آرد را با هم مخلوط کنید. شیر را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود، قابلمه را روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ شود. وانیل و کره را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا کرم غلیظی حاصل شود. قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مواد خنک شوند.
6. داخل یک قابلمه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. خمیر پیراشکی های قالب زده را بعد از استراحت دوم آهسته و ملایم داخل روغن داغ انداخته و سرخ کنید، سپس آنها را روی صافی بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
7.  پس از سرد شدن، خمیرها را با چاقوی نوک تیز از پهلو برش بزنید و از کرم سرد شده یک قاشق داخلش قرار دهید.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
مجله سه سوت در سال 1389 و با هدف فراهم آوردن امکان استفاده بهینه از اوقات فراغت کاربران اینترنتی راه اندازی شد. این مجله تفریحی، آموزشی و سرگرمی همواره سعی داشته تا با بهترین و مفیدترین و جذاب ترین مطالب اوقات خوشی را برای کاربران فراهم نماید. اکنون نیز بعد از گذشت هفت سال از تاسیس این سایت هنوز محبوبیت این سایت از بین نرفته و همه روزه مورد بازدید بسیاری از کاربران عزیز قرار می گیرد. امید است شما نیز لحاظ خوب و خوش و مفیدی در سه سوت داشته باشید.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    مطالب سایت را چگونه ارزیابی میکنید
    آمار سایت
  • کل مطالب : 7397
  • کل نظرات : 201
  • افراد آنلاین : 11
  • تعداد اعضا : 492
  • آی پی امروز : 335
  • آی پی دیروز : 257
  • بازدید امروز : 2,239
  • باردید دیروز : 4,902
  • گوگل امروز : 17
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 21,400
  • بازدید ماه : 104,892
  • بازدید سال : 440,769
  • بازدید کلی : 7,060,644