جستجوگر پیشرفته
آخرین ارسال های انجمن
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
21 | 2616 | nik952148 |
![]() |
6 | 2232 | nik952148 |
![]() |
11 | 2833 | nik952148 |
![]() |
6 | 2460 | sina512 |
موضوع : سبک زندگی , آشپزی و آموزش هنر آشپزی ,

- یک و نیم کیلوگرم مرغ
- ۱/۲ پیمانه مارمالاد پرتقال
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۴ عدد متوسط هویج
- ۱ پیمانه بلغور
- ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
- ۱ قاشق چای خوری پوست لیمو رنده شده
طرز تهیه:
۱٫ فر را از قبل با دمای ۲۴۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. در سینی فر، مرغها را در یک لایه بچینید و بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید و برای ۱۰ دقیقه در فر قراردهید. سپس نیمی از مارمالاد را روی آنها بمالید و قالب را بچرخانید و در فر بگذارید. بار دیگر مارمالاد باقیمانده را روی مرغ بمالید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تا مرغ ها قهوه ای و مغزپخت شوند بپزید.
۲٫ در این میان که مرغ در فر پخته می شود، در قابلمه ای روغن زیتون را با حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. هویج ها را به آن اضافه کرده و بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید. مواد را هر از گاهی هم بزنید و برای ۸ تا ۱۰ دقیقه تا شروع به قهوه ای شدن کنند، بپزید.
۳٫بلغور و یک و یک دوم پیمانه آب به هویج ها اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. سپس درب ظرف را گذاشته و حرارت را کم کنید و برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه تا بلغورها نرم شوند بپزید. پوست لیمو و آب لیمو را به مواد اضافه کنید و بر روی آن نمک و فلفل بپاشید. مرغ را با بلغور سرو کنید.
امتیاز : |

مطالب مرتبط