جستجوگر پیشرفته
آخرین ارسال های انجمن
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
21 | 2063 | nik952148 |
![]() |
6 | 1766 | nik952148 |
![]() |
11 | 2421 | nik952148 |
![]() |
6 | 2030 | sina512 |
موضوع : سبک زندگی , آشپزی و آموزش هنر آشپزی ,
مواد لازم:
کنسرو ذرت |
1 عدد |
قارچ خرد شده |
50 گرم |
کره گیاهی |
30 گرم |
پودر سیر |
1 قاشق چایخوری |
پودر آویشن | 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
آبلیموی تازه | 1 قاشق سوپخوری |
مایونز | در صورت دلخواه |
طرز تهیه:
* قارچ را ورقه ای خرد کنید و همراه کمی کره گیاهی تفت دهید.
** کنسرو ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه در ظرف را ببندیدتا ذرت کاملا داغ شود.
*** مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید و بگذارید کمی خنک شود.
**** کره،پودر سیر،پودر آویشن،فلفل سیاه،مایونز و آبلیمو را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و سپس سرو نمایید.
***** دقت داشته باشید که این پیش غذا به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود.
امتیاز : |

توسط : مرتضی ساسانی
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمیشود)
وبسایت
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟
[حذف مشخصات] [شکلک ها]