مواد لازم سیب زمینی تنوری :
مواد لازم | اندازه | مقدار / کالری |
سیب زمینی | ۲ عدد | ۱۰۰ گرم / ۷۵ کالری |
سیر | ۳ حبه | ۱۰۰ گرم / ۱۲۰ کالری |
جعفری | مقداری | ۱۰۰ گرم / ۲۵ کالری |
نمک و فلفل | بقدر کافی | ۱۰۰ گرم / ۰ کالری |
روغن زیتون | بقدر کافی | ۱۰۰ گرم / ۹۰۰ کالری |
طرز تهیه سیب زمینی تنوری :
*. دو عدد سیب زمینی را پوست کنده و به قطعات بزرگ خرد میکنیم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب می جوشانیم.
*. بعد از پختن سیب زمینی ها آنها را در آبکش قرار داده سپس سیب زمینیها را درون یک ظرف نچسب قرار داده.
*. درون فر با حرارت ۲۷۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار دهید و سپس آنرا از فر خارج کنید.
*. سپس مقداری جعفری و ۳ حبه سیر را درون هاون کوبیده و به آن نمک و مقداری روغن زیتون و فلفل سیاه اضافه میکنیم و خوب میکوبیم تا مخلوط شود.
*. این مواد را با سیب زمینیها مخلوط کرده و مجددا به مدت ۲۰ دقیقه آنرا درون فر قرار میدهیم تا سیب زمینیها برشته شود.
*. سپس آنرا از فر خارج کرده و نوش جان کنید.شما برای هرچه بهتر خردشدن سیب زمینی ها می توانید از دستگاه خردکن آکا نیز استفاده کنید
خواص سیر :
*. سیر از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است اسانس سیر که دراثر تقطیر سیر با بخار آب حاصل می شود برای تغییر طعم غذا مصرف می شود.سیر بادشکن و ضد عفونی کننده است.خوردن سیر بدن را در مقابل بیماری ها مقاوم می کند.سیر کرم کش است.سیر محرک و تقویت کننده بدن است.