loading...
سایت تفریحی و سرگرمی سه سوت
مرتضی ساسانی بازدید : 205 شنبه 12 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
طی مدتی که تخم مرغ‌ها سرد می‌شوند، روغن را داغ کنید و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید.
با فرا رسیدن فصل تابستان و آغاز روزهای گرم، تمایل اکثر خانواده‌ها برای گذراندن زمان در پارک‌ها و فضاهای آزاد بیشتر می‌شود از این رو، برخی غذاهای سبک و ساده برای همراه بردن در طبیعت گردی‌های خانوادگی، مناسب به نظر می‌رسند. در ادامه یکی از این غذاها را آورده‌ایم، با ما همراه باشید…
مواد لازم :
تخم مرغ بزرگ : ۷ عدد
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده  : ۱ عدد
هویج رنده شده  : ۲۵۰ گرم
خرده نان سبوس دار خشک شده : ۲۰۰ گرم
بادام هندی بو داده کاملاً خرد شده : ۸۵ گرم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
روش تهیه :
تخم‌مرغ‌ها را داخل آب سرد بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند.
بعد از این که تخم مرغ‌ها ۵ دقیقه در آب جوشیدند، آن‌ها را بیرون بیاورید و سریع در آب سرد قرار دهید تا خنک شوند.
سپس با دقت پوست آن‌ها را جدا کنید.
طی مدتی که تخم مرغ‌ها سرد می‌شوند، روغن را داغ کنید و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید.
سپس هویج را اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه یا بیشتر هویج را روی حرارت نگاه دارید تا کاملاً نرم شود.
سپس پودر کاری را اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه‌ای بیشتر روی حرارت باقی بمانند.
بعد از برداشتن آن‌ها از روی حرارت، خرده نان را بیفزایید و خوب به هم بزنید.
وقتی مواد سرد شدند، تخم مرغ باقیمانده را در ظرف جداگانه‌ای خوب بزنید و به سایر مواد اضافه کنید.
با چاشنی‌های دلخواه خود، طعم آن را طبق ذائقه خود تنظیم کنید.
مواد را به شش قسمت تقسیم نمایید و با دست آن‌ها را صاف و یکدست کنید.
برای اینکه تخم مرغ به دستانتان نچسبد، دستان خود را مرطوب کنید و یا با چند قطره روغن آفتابگردان، چرب نمایید.
با مواد، تمام اطراف تخم مرغ را بپوشانید. اگر مواد را خوب فشار دهید آن‌ها کاملاً به دیواره تخم مرغ‌ها می‌چسبند.
سپس تخم مرغ‌های پوشیده شده را داخل ظرف بادام هندی بغلتانید. غلتاندن تخم مرغ‌ها در آرد سبب می‌شود مواد بهتر اطراف تخم مرغ‌ها بچسبند.
تخم مرغ‌ها را می‌توانید به مدت یک شب در یخچال نگه داری کنید.
برای پخت تخم مرغ‌ها، آن‌ها را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
سپس آن‌ها را بیرون بیاورید و وقتی سرد شدند، با چاقوی تیز از وسط، نصف کنید. غذا آماده سرو است.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
مجله سه سوت در سال 1389 و با هدف فراهم آوردن امکان استفاده بهینه از اوقات فراغت کاربران اینترنتی راه اندازی شد. این مجله تفریحی، آموزشی و سرگرمی همواره سعی داشته تا با بهترین و مفیدترین و جذاب ترین مطالب اوقات خوشی را برای کاربران فراهم نماید. اکنون نیز بعد از گذشت هفت سال از تاسیس این سایت هنوز محبوبیت این سایت از بین نرفته و همه روزه مورد بازدید بسیاری از کاربران عزیز قرار می گیرد. امید است شما نیز لحاظ خوب و خوش و مفیدی در سه سوت داشته باشید.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    مطالب سایت را چگونه ارزیابی میکنید
    آمار سایت
  • کل مطالب : 7397
  • کل نظرات : 201
  • افراد آنلاین : 14
  • تعداد اعضا : 492
  • آی پی امروز : 312
  • آی پی دیروز : 410
  • بازدید امروز : 2,552
  • باردید دیروز : 3,551
  • گوگل امروز : 5
  • گوگل دیروز : 6
  • بازدید هفته : 32,627
  • بازدید ماه : 116,119
  • بازدید سال : 451,996
  • بازدید کلی : 7,071,871