loading...
سایت تفریحی و سرگرمی سه سوت
مرتضی ساسانی بازدید : 160 یکشنبه 01 شهریور 1394 نظرات (0)

سایت سوران - ترجمه نعیمه خالقی: بعضی اوقات آدم هوس یه چیز خوشمزه میکنه. یه چیزی که هم مقوی باشه هم حال آدم رو خوب کنه. بستنی گزینه خوبی است. طرز تهیه نوعی بستنی متفاوت را به شما آموزش می دهیم.
مواد اولیه :

  • فندق 50 گرم
  • دولچه دی لیچی یا کارامل 4 قاشق غذاخوری
  • شکلات تلخ 70 % 50 گرم
  • کشمش 50 گرم
  • عسل 2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین مقداری
  • موز با اندازه متوسط 6 عدد
  • ماست پرچرب 200 گرم


برای تهیه بانوفی با بستنی می توانید به دو صورت عمل کنید، بستنی موزی را در منزل تهیه کنید یا از بستنی موزی یا وانیلی آماده استفاده نمایید. اگر برای تهیه بستنی موزی زمان کافی در اختیار ندارید می توانید از بستنی وانیلی آماده استفاده کنید و در کمتر از نیم ساعت این دسر را آماده نمایید. اگر می خواهید بستنی موزی را در منزل تهیه کنید باید حتما از ماست پر چرب استفاده نمایید در غیر این صورت در بستنی، دانه های کریستالی یخ به وجود می آید.
دولچه دی ویتی از حرارت دادن طولانی مدت شیر شیرین شده به دست می آید و ظاهری شبیه کارامل دارد. بنابراین به جای آن از کارامل نیز می توانید استفاده کنید.

سه سوت: طرز تهیه بانوفی با بستنی و فندق


ارزش غذایی در هر وعده:
369 کیلو کالری، 60 گرم کربوهیدرات، 55.5 گرم قند,، 12.8 گرم چربی، 4.8 گرم چربی اشباع شده، 6 گرم پروتئین.
طرز تهیه :
1. از یک شب قبل، یک کاسه گود و 6 ظرف شیشه ای برای بانوفی را در فریزر قرار دهید.
2.چهار عدد موز را خرد کنید و آن ها را همراه ماست، دارچین، کشمش و عسل در غذاساز بریزید تا کامل نرم و مخلوط شوند. (اگر موزها رسیده باشند مقدار کمتری عسل اضافه کنید. اما اگر هنوز مقداری سفت هستند، 3 قاشق غذاخوری عسل اضافه نمایید.)
3.مخلوط موز را در کاسه گودی که در فریزر قرار داده بودید، بریزید. سپس دوباره ظرف را درون فریزر بگذارید. بستنی دست کم می بایست به مدت 5 ساعت در فریزر بماند و اگر آن را تا بعد از ظهر روز بعد در فریزر نگه دارید، بهترین حالت خواهد بود.
4. قبل از سرو بانوفی با بستنی، شکلات را رنده کنید و فندق ها را درشت خرد نمایید. سپس فندق های خرد شده را به مدت چند دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.
5.کارامل را مقداری حرارت دهید تا روان شود. سپس 2 موز باقیمانده را تکه کنید.
6.ظرف های بانوفی را از فریزر بیرون آورید و کارتان را با چیدن یک لایه از موزهای اسلایس شده شروع کنید. بر روی آن ها یک لایه از بستنی موزی قرار دهید، سپس کارامل بریزید و در آخر فندق تست شده و شکلات تلخ رنده شده را بیافزایید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
مجله سه سوت در سال 1389 و با هدف فراهم آوردن امکان استفاده بهینه از اوقات فراغت کاربران اینترنتی راه اندازی شد. این مجله تفریحی، آموزشی و سرگرمی همواره سعی داشته تا با بهترین و مفیدترین و جذاب ترین مطالب اوقات خوشی را برای کاربران فراهم نماید. اکنون نیز بعد از گذشت هفت سال از تاسیس این سایت هنوز محبوبیت این سایت از بین نرفته و همه روزه مورد بازدید بسیاری از کاربران عزیز قرار می گیرد. امید است شما نیز لحاظ خوب و خوش و مفیدی در سه سوت داشته باشید.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    مطالب سایت را چگونه ارزیابی میکنید
    آمار سایت
  • کل مطالب : 7397
  • کل نظرات : 201
  • افراد آنلاین : 15
  • تعداد اعضا : 492
  • آی پی امروز : 324
  • آی پی دیروز : 410
  • بازدید امروز : 2,956
  • باردید دیروز : 3,551
  • گوگل امروز : 5
  • گوگل دیروز : 6
  • بازدید هفته : 33,031
  • بازدید ماه : 116,523
  • بازدید سال : 452,400
  • بازدید کلی : 7,072,275