loading...
سایت تفریحی و سرگرمی سه سوت
مرتضی ساسانی بازدید : 180 پنجشنبه 24 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

این بار سالاد را در قیف مخصوص بریزید و سالاد قیفی درست کنید... یک سالاد متفاوت و با طعمی دلچسب. این سالاد به سفره غذایتان زیبایی خاصی می بخشد.

اگر سالاد الویه دوست دارید، از اینها هم خوشتان می آید

موادلازم برای تهیه خمیر

    3 پیمانه                                      آرد
 

    1 پیمانه                                آب ولرم

     3 /1 پیمانه                                 روغن

    1 ق س                     خمیرمایه فوری 

     2 /1 ق م                              نمک    

    1 ق م                                     شکر

    1 عدد                            زرده تخم مرغ

    کمی شیر               برای رقیق کردن زرده

  
 مواد لازم برای داخل قیف


    250 گرم             کلم برگ سفید خرد شده

    150گرم                        کالباس خرد شده

    3 عدد                         خیارشورخرد شده

    3 عدد پیازچه                           خرد شده

     2 /1 پیمانه                                کشمش

    1 پیمانه                               سس مایونز

    1 ق م                                 سویا سس

    3 /1 ق چ                                      نمک

    1 ق چ                                         شکر

    1 ق س                                     سرکه



روش تهیه نان‌های قیفی

1. در ظرفی مناسب آرد، نمک، شکر، خمیرمایه و روغن را با هم مخلوط کنید سپس آب ولرم را بیفزایید. خمیر را با دست ورز بدهید تا یکدست ولطیف شود. ظرفی  پیرکس را چرب کنید و خمیر را در آن بگذارید. روی آن را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در جای گرم قرار بدهید تا حجم آن دو برابر شود.

2. بعد از این زمان خمیر را دو قسمت کرده و مجددا 10 دقیقه دیگر به آن استراحت بدهید. حالا خمیر برای استفاده آماده است.

3.  هرکدام از خمیرها را جداگانه با وردنه به شکل مستطیل بلند پهن کنید وبه صورت نوارهای 2 سانتی‌متری برش بزنید و از بالا به پایین دور قیف (قالب) بپیچید.

4. زرده تخم‌مرغ را با کمی شیرمخلوط کنید و با چنگال هم بزنید. روی خمیرهای پیچیده دور قیف را  با قلم‌موی مخصوص آشپزی کمی مخلوط تخم‌مرغ و شیر بمالید.

5. قیف‌ها را روی سینی فر بگذارید. فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.پس سینی را در فر به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار دهید. یک ظرف را تا نیمه از آب پر کنید و در کف فر بگذارید تا در حین پخت، خمیرها خیلی خشک نشوند.

6. بعد از در آوردن قیف‌ها  از فر پنج دقیقه زمان بدهید تا آنها خنک شوند. نان‌های پخته را در جهت عقربه ساعت بچرخانید تا به راحتی و بدون خرد شدن از قالب جدا شوند.

7. روش تهیه مواد داخل قیف تمامی مواد لازم را آماده و با هم مخلوط کنید. نان‌های قیفی آماده شده را با این مواد پر کنید. روی آنها را با سلوفون بپوشانید تا نرم بمانند و به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قراربدهید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
مجله سه سوت در سال 1389 و با هدف فراهم آوردن امکان استفاده بهینه از اوقات فراغت کاربران اینترنتی راه اندازی شد. این مجله تفریحی، آموزشی و سرگرمی همواره سعی داشته تا با بهترین و مفیدترین و جذاب ترین مطالب اوقات خوشی را برای کاربران فراهم نماید. اکنون نیز بعد از گذشت هفت سال از تاسیس این سایت هنوز محبوبیت این سایت از بین نرفته و همه روزه مورد بازدید بسیاری از کاربران عزیز قرار می گیرد. امید است شما نیز لحاظ خوب و خوش و مفیدی در سه سوت داشته باشید.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    مطالب سایت را چگونه ارزیابی میکنید
    آمار سایت
  • کل مطالب : 7397
  • کل نظرات : 201
  • افراد آنلاین : 14
  • تعداد اعضا : 492
  • آی پی امروز : 241
  • آی پی دیروز : 339
  • بازدید امروز : 1,628
  • باردید دیروز : 2,255
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 17
  • بازدید هفته : 23,044
  • بازدید ماه : 106,536
  • بازدید سال : 442,413
  • بازدید کلی : 7,062,288