تا بحال یک کیک با آرد برنج تهیه کردید؟ امروز می خواهیم به طرز تهیه کیک با آرد برنج و کارامل بپردازیم. این کیک به خاطر استفاده از آرد برنج بافت نرم و خوبی دارد و بسیار خوشمزه و خوش پخت می شود. امیدوارم لذت ببرید.
مواد لازم :
آرد برنج یک لیوان
شکر نصف لیوان
شیر چهار قاشق
تخم مرغ یک عدد
روغن یک استکان
اب یک لیوان تقریبا
بکینگ پودر یک قاشق
گلاب چند قاشق
یک پودر کارامل و ١/۵ لیوان شیر برای روی کیک
طرز تهیه :
برای خمیر آرد، تخم مرغ،شکر،شیر،روغن،آب،بکینگ پودر و گلاب را با هم مخلوط کرده و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه هم میزنیم. پیرکس را چرب می کنیم و خمیر را به آرامی داخلش میریزیم و با قاشق روی آن رو صاف می کنیم.
فر را از قبل گرم کرده و کیکمون رو به مدت نیم ساعت در درجه١۵٠سانتی گراد داخل فر قرار می دهیم.
در طول این مدت کارامل رو درست می کنیم . یک پاکت پودر کارامل را با یک و نیم لیوان شیر با هم مخلوط می کنیم و ۳ دقیقه هم میزنیم تا کامل حل شود.
بعد از نیم ساعت که کیک اماده شده و آن را از فر خارج می کنیم و به آرامی کارامل را روی آن میریزیم.
حالا به مدت ۱۰ دقیقه آن رو در فریز میزاریم و سپس خارج می کنیم
کیک ما آماده سرو کردن هست.
پیشنهاد می کنم حتما درست کنید بافت نرم و خشمزه ای دارد