گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم |
آب ۲ فنجان |
نودل (نپخته) ۳ فنجان |
پنیر ولویتا (حبه شده به اندازه های ۲٫۵ سانتیمتری) ۱۱۵ تا ۲۲۵ گرم |
سوپ آماده (سوپ قارچ) ۱ بسته |
فلفل سیاه به مقدار لازم |
طرز تهیه:
در یک قابلمه بزرگ (که دارای یک درب باشد)، گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا قهوه ای شود و چربی آن را بگیرید آب یا آبگوشت را به قابلمه اضافه کنید و به جوش آورید.
نودل را به قابلمه اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و روی شعله متوسط قرار دهید و بگذارید به مدت ۸ دقیقه آرام بپزد تا رشته ها نرم شوند.
پنیر، سوپ و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند و به پختن ادامه دهید تا اینکه پنیر آب شود.