دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت : مصرف انجیر ، به ، سیب ، انار و زرشک به زیبا شدن رنگ رخسار کمک می کند
.
تسنیم : لیلا شیر بیگی دستیار تخصصی طب سنتی ایران اظهار داشت : در طب سنتی ایران برای داشتن رنگ نیکوی صورت ابتدا باید سیستم گوارش بدن را اصلاح کنیم. به گفته وی اگر فرد دچار یبوست و نفخ است باید آن را با استفاده از داروها و غذاهای مناسب برطرف کنیم ؛ بسیاری از افراد هستند با وجود اینکه دردی در معده احساس نمی کنند ولی دچار ضعف معده هستند
.
دستیار تخصصی طب سنتی ایران افزود : مصرف مربای "به" و مربای سیب در تقویت سیستم گوارش نقش مهمی را بر عهده دارد و اگر معده افراد تقویت شود کم کم رنگ رخسارشان روشن و نیکو خواهد شد ؛ البته در برخی از افراد تیرگی رنگ رخسار به دلیل افزایش خلط سودا در بدن است که به ضعف طحال برمی گردد. شیربیگی اضافه کرد : می توان با مصرف روزانه ۵ یا ۶ عدد انجیر خیس خورده در گلاب ، طحال را تقویت کرد ؛ البته باید خاطر نشان کرد تدابیر مربوط به زیبایی رنگ چهره باید در مدت زمان طولانی انجام شود و بدن را کم کم رو به تعادل پیش برد
.
وی بیان داشت : کبد در بدن نقش مهمی را ایفا می کند و مرکز یا آشپزخانه بدن محسوب می شود ؛ مصرف روزانه یک لیوان آب انار شیرین به تقویت کبد کمک کرده و خون صالح در بدن تولید می شود. دستیار تخصصی طب سنتی ایران ادامه داد : مصرف انار برای برطرف کردن رنگ زرد چهره مفید است ؛ البته باید بدانیم که بهتر است انار با گل پر یا نمک مصرف شود که نفخ آن را از بین ببرد
.
شیربیگی عنوان کرد : زرشک بیدانه یکی دیگر از موادغذایی است که برای داشتن رخسار نیکو مفید است و می توان به صورت زرشک پلو یا شربت زرشک ملس مصرف کرد ؛ باید بدانیم مصرف ترشی ها خود موجب تیره شدن رنگ چهره می شود چرا که مولد خلط سوداست
.
.