جستجوگر پیشرفته
آخرین ارسال های انجمن
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
21 | 2615 | nik952148 |
![]() |
6 | 2230 | nik952148 |
![]() |
11 | 2831 | nik952148 |
![]() |
6 | 2459 | sina512 |
موضوع : سبک زندگی , آشپزی و آموزش هنر آشپزی ,

طرز تهیه توپک مرغ
مواد لازم
سینه مرغ ۵۰۰ گرم |
گوجه فرنگی ۱۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد |
آرد سوخاری (یا پودر ذرت) ۵۰ گرم |
نمک و فلفل به مقدار لازم |
روغن (برای سرخ کرن) به مقدار لازم |
تخم مرغ ۱ عدد |
طرز تهیه
۱- گوشت مرغ را چرخ کنید و با تخم مرغ و پودر ذرت، نمک، فلفل ورز دهید و به شکل توپک های کوچک درآورید و بعد در روغن سرخ کنید.
۲- روغن توپک ها را گرفته و با استفاده از یک سیخ چوبی آنها را با فلفل و گوجه فرنگی به سیخ بکشید.
نکته: قابل توجه دوستانی که مایل به استفاده از روغن نمی باشند می توانید درجه ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.
امتیاز : |

توسط : مرتضی ساسانی
مطالب مرتبط