طرز تهیه توپک مرغ

مواد لازم

سینه مرغ                                                                                  ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی                                                                               ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای سبز                                                                         ۱ عدد
آرد سوخاری (یا پودر ذرت)                                                               ۵۰ گرم
نمک و فلفل                                                                            به مقدار لازم
روغن (برای سرخ کرن)                                                               به مقدار لازم
تخم مرغ                                                                                    ۱ عدد

طرز تهیه

۱- گوشت مرغ را چرخ کنید و با تخم مرغ و پودر ذرت، نمک، فلفل ورز دهید و به شکل توپک های کوچک درآورید و بعد در روغن سرخ کنید.

۲- روغن توپک ها را گرفته و با استفاده از یک سیخ چوبی آنها را با فلفل و گوجه فرنگی به سیخ بکشید.

نکته: قابل توجه دوستانی که مایل به استفاده از روغن نمی باشند می توانید درجه ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.