طرز تهیه پای سیب

مواد لازم

خمیر پای                                                                     ۱ عدد
سیب (بدون پوست و هسته و نازک ورقه شده)                     ۱ عدد
شکر                                                                   ۲ قاشق غذاخوری
دارچین                                                             ۱/۴ قاشق چای خوری
کارامل                                                               ۸ قاشق چای خوری

طرز تهیه

۱- فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد (۴۲۵ درجه فارنهایت) گرم کنید.

۲- خمیر را روی سطح آرد ریخته و آن را به چهار دایره تقسیم کنید و روی کاغذ پوستی داخل سینی فر قرار دهید.

۳- در یک کاسه متوسط، شکر و دارچین را مخلوط کنید و سیب ها را داخل آن بیندازید و مخلوط کنید.

۴- مخلوط سیب را بین چهار خمیر گرد تقسیم کنید و لبه های خمیرها را مانند کاسه به سمت داخل نگهدارید.

۵- سینی را به مدت ۱۸-۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی و برشته شوند و سیب ها نرم تر شوند.

۶- دو قاشق چای خوری از کارامل را روی شیرینی ها قرار دهید و در صورت دلخواه با بستنی سرو نمایید.