جستجوگر پیشرفته
آخرین ارسال های انجمن
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
17 | 1452 | nik952148 |
![]() |
6 | 1451 | nik952148 |
![]() |
11 | 1989 | nik952148 |
![]() |
6 | 1742 | sina512 |
موضوع : سبک زندگی , آشپزی و آموزش هنر آشپزی ,

مواد لازم:
آبرنج سه پیمانه |
مرغ (ران یا سینه خردشده) سه قطعه |
فلفل دلمه ای (خرد شده و قرمز رنگ) 1عدد |
پیاز (خرد شده) 1عدد |
سیر 4حبه |
نمک به میزان لازم |
فلفل به میزان لازم |
روغن زیتون 4قاشق غذاخوری |
زعفران به میزان لازم |
سه سوت: طرز تهیه دمی مرغ
طرز تهیه:
در ظرفی مناسب ابتدا روغن را روی حرارت کم داغ کرده، مرغ را در آن هفت تا هشت دقیقه تفت می دهیم. سپس مرغ ها را از ظرف درآورده و کنار می گذاریم. پیاز، سیر و فلفل دلمه ای را به ترتیب در قابلمه ریخته و آنقدر هم می زنیم تا پیازها بلوری شوند. شش پیمانه آب در قابلمه ریخته همراه کمی نمک و فلفل می جوشانیم وقتی که آب جوش آمد برنج و مرغ و زعفران آب کرده را اضافه می کنیم. بعد به طریق کته برنج را می پزیم. تقریبا 40 دقیقه زمان لازم دارد تا دمی حاضر شود.
نکات:
1)اگر به جای روغن زیتون از کره استفاده کنید غذای شما خوشمزه تر میشود.
2)بهتر است کمی زرشک را هم تفت داده و به مواد اضافه کنید.
3)این کته را میتوانید با مقداری سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.
نوش جان
امتیاز : |

توسط : مرتضی ساسانی
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمیشود) (لازم)
وبسایت
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟
[حذف مشخصات] [شکلک ها]
