تیرامیسو یکی از محبوب ترین کیک ها و دسرهای ایتالیایی است. تیرامیسو دسری لایه لایه است و خوردن تکه ای از آن طعم منحصر به فردی در دهان ایجاد می کند بنابراین همراه آن ماده غذایی خاصی توصیه نمی شود تا طعم خود دسر قابل حس باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

آشپزی – انواع دسر – دسر تیرامیسو

 

 طرز تهیه تیرامیسو

می توانید در میان بیسکویت ها از لایه های باریک موز هم استفاده کنید
زمان کل: ۳۵ دقیقه

مواد لازم:
• ۴ عدد تخم مرغ تازه و با کیفیت زرده را از سفیده جدا کنید
• ۴ قاشق غذاخوری شکر
• ۵۰۰ گرم پنیر خامه ای
• یک فنجان قهوه خوری قهوه اسپرسو رقیق شده با آب و شیرین شده با شکر
• ۳۴۰ گرم بیسکویت
• می توانید در میان بیسکویت ها از لایه های باریک موز هم استفاده کنید.
• شکلات تلخ رنده شده

طرز تهیه :
زرده ها را همراه با شکر بزنید. سپس پنیر خامه ای را در آن بریزید و اگر  ۲ تا از سفیده ها را برای اینکه مخلوط به آرامی سفت شود استفاده کنید. مخلوط را به هم بزنید. سپس فنجان قهوه تهیه شده را در یک کاسه بریزید اینجا می توانید مخلوط را مزه کنید برای اینکه مطمئین شوید همانی باشد که می خواهید). سپس بیسکویت ها را در قهوه بریزید سعی کنید قالب به اندازه ای بزرگ باشد که بتواند مخلوط پنیر خامه ای را نگه دارد. آن را از مخلوط پر کنید و به مدت ۲ ساعت در جای خنک نگه دارید، سپس شکلات رنده شده ای را که تهیه کرده اید روی آن بپاشید.
این مقدار مواد برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.

امیدواریم با تهیه این دسر خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

نـوش جان