loading...
سایت تفریحی و سرگرمی سه سوت
مرتضی ساسانی بازدید : 252 چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

این سوپ یکی از غذاهای بسیار مفید و بین المللی در ماه رمضان بوده و همچنین از تشنگی در روزهای بلند جلوگیری می کند.


یکی از انتخاب های خوب غذایی برای افطار و سحر مخصوصاً در این روزهای گرم و بلند سال، سوپ است. زیرا گرمای هوا موجب تشنگی بیشتری شده و بهتر است غذاهای استفاده شده حاوی آب و فیبر بیشتری باشند.

برای افطار بهتر است سوپ های به اصطلاح سبک تری آماده کنیم و برای سحر سوپ ها کمی غلیظ تر و مغذی تر باشند. این سوپی که روش تهیه ی آن در ادامه آمده است یک سوپ کامل است که می توانید آن را هم برای افطار و هم برای سحری استفاده کنید. میزان غلظت آن را با توجه به ذائقه ی خودتان تنظیم نمایید. این مقدار مواد برای ۶ نفر مناسب است.

 مواد لازم:

 گوشت بره   ۴۰۰ گرم
 زردچوبه   یک قاشق چای خوری
 فلفل سیاه   یک و نیم قاشق چای خوری
 پودر دارچین   یک قاشق چای خوری
 پودر زنجبیل   ربع قاشق چای خوری
 کره  دو قاشق غذاخوری
 کرفس خرد شده   سه چهارم فنجان
 پیاز سفید خرد شده   یک عدد
 پیاز قرمز خرد شده   یک عدد
 گشنیز تازه   نصف فنجان
 گوجه فرنگی خرد شده   ۸۰۰ گرم
 آب   هفت فنجان
 عدس   سه چهارم فنجان
 نخود   ۴۲۵ گرم
 ورمیشل   ۱۱۰ گرم
 تخم مرغ (زده شده)   دو عدد
 لیمو   یک عدد

 

طرز تهیه:

* گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت کم قرار دهید. هر پنج دقیقه یک بار آن را هم بزنید.

* سپس گوجه فرنگی را افزوده و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند. رب گوجه، آب و عدس را افزوده و بگذارید به جوش بیاید.

* سپس حرارت را کم کرده، در آن را گذاشته و اجازه دهید دو ساعت بپزد. ۱۰ دقیقه قبل از سرو غذا، حرارت را زیاد کرده و نخود پخته و رشته فرنگی را در سوپ بریزید.

* تخم مرغ ها و آب لیمو را به آن افزوده و بگذارید یک دقیقه بپزد.

 

توضیحات:

* سبزیجات به کار رفته در این سوپ، فیبر مورد نیاز بدن را تا حدود زیادی تأمین می کند. کرفس یکی از سبزی های خوب است که به دلیل داشتن فیبر فراوان، اثر بسیار مطلوبی روی سلامت دستگاه گوارش دارد و از آن جایی که یکی از مشکلات عمده ی افراد در این ماه یبوست است، استفاده از این سبزی در تهیه ی غذاها کمک خوبی به حساب می آید.

* نکته ی بعدی که در این غذا قابل توجه است وجود ادویه هایی چون زنجبیل، فلفل و دارچین و … است که موجب ایجاد طبع گرمی می شود که برای افراد سرد مزاج نیز، این غذا را مطلوب و مناسب می کند.

* از طرفی وجود گوشت، عدس، نخود و تخم مرغ، مقدار و کیفیت پروتئینی این غذا را بسیار بالا می برد و از این رو آن را برای روزه اولی ها، افراد مسن و حتی ورزشکاران مناسب می سازد.

امیدواریم با تهیه این غذای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

نـوش جان

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
مجله سه سوت در سال 1389 و با هدف فراهم آوردن امکان استفاده بهینه از اوقات فراغت کاربران اینترنتی راه اندازی شد. این مجله تفریحی، آموزشی و سرگرمی همواره سعی داشته تا با بهترین و مفیدترین و جذاب ترین مطالب اوقات خوشی را برای کاربران فراهم نماید. اکنون نیز بعد از گذشت هفت سال از تاسیس این سایت هنوز محبوبیت این سایت از بین نرفته و همه روزه مورد بازدید بسیاری از کاربران عزیز قرار می گیرد. امید است شما نیز لحاظ خوب و خوش و مفیدی در سه سوت داشته باشید.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    مطالب سایت را چگونه ارزیابی میکنید
    آمار سایت
  • کل مطالب : 7397
  • کل نظرات : 201
  • افراد آنلاین : 49
  • تعداد اعضا : 491
  • آی پی امروز : 196
  • آی پی دیروز : 611
  • بازدید امروز : 259
  • باردید دیروز : 15,346
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 34,082
  • بازدید ماه : 15,605
  • بازدید سال : 351,482
  • بازدید کلی : 6,971,357