در خورش کاری میگو (Shrimp Curry) از ادویه کاری که (به انگلیسی: Curry) ادویه ای است که معمولاً در آشپزی هندی کاربرد دارد و معمولاً ترکیب چند پودر یا ادویه دیگر است و اما میگو(Shrimp) همانند سایر خوراک های دریایی میگو سرشار از کلسیم، ید، و پروتئین است . همچنین میگو دارای ۱۲۲ تا ۲۵۱ میلی گرم کلسترول ( بسته به روش آماده سازی ) می باشد . مصرف میگو به علت اثر بر روی سیستم گردش خون انسان سالم ارزیابی می شود.
مواد لازم :
میگو ۵۰۰ گرم
پیاز خرد شده ۲ عدد
دارچین به میزان لازم
پودر چیلی ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر گشنیز ۱/۲ قاشق چای خور
پودر سیر ۱/۴قاشق چای خوری
پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چای خوری
گشنیز تازه ۱ دسته کوچک
نمک ۱ قاشق چای خوری
زردچوبه ۱/۴قاشق چای خوری
روغن ۱ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه :
میگوها را تمیز کرده و به آن پودر چیلی ، گشنیز ، سیر ، زنجبیل ، نمک و زردچوبه بزنید و خوب با هم مخلوط کنید . کمی آب به آن افزوده و میگوها را در آب بپزید تا آب به جوش بیاید . یک قاشق روغن را روی میگو بریزید . وقتی آب آن بخار و میگو بی آب شد ، آن را از روی اجاق بردارید . روغن را در ظرفی دیگر داغ کرده و دارچین را داخل آن بریزید . میگو را به آن اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه آن را سرخ کنید . سپس پیاز را نیز به آن افزوده و سرخ کنید تا رنگ آن متمایل به قهوه ای شود . برگ گشنیز را روی آن ریخته و میگو را سرو کنید .
آخرین ارسال های انجمن
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
۱۰ رازی که همه آقایان باید درمورد مغز خانم ها بدانند | 21 | 2747 | nik952148 |
10 کار غلط خانمها در کلافه کردن همسر | 6 | 2291 | nik952148 |
حتما بخوانید! ازدواج؟ مگه بیکارم! | 11 | 2926 | nik952148 |
دختران آرایش میکنند تا شوهر پیدا کنند ! | 6 | 2522 | sina512 |