loading...
سایت تفریحی و سرگرمی سه سوت
مرتضی ساسانی بازدید : 146 جمعه 04 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

مواد لازم جهت تهیه ته چین ماهی :

.

فیله ماهی ۵۰۰ گرم

برنج ۴ پیمانه

تره ۱۰۰ گرم

جعفری ۱۰۰ گرم

گشنیز ۱۰۰ گرم

شوید ۱۰۰ گرم

کره ۲۵ گرم

روغن مایع ۶ قاشق غذا خوری

آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری

زعفران ۲ قاشق غذا خوری

پودر سیر ۱ قاشق غذا خوری

نمک ۲ قاشق غذا خوری

فلفل سیاه ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه ته چین ماهی :

.

برنج را از یکساعت قبل با آب و ۱ قاشق غذاخوری نمک خیس می کنیم.

کره را در تابه ای آب کرده و ماهی ها ترجیحاً ماهی تیلا پیا را بطوریکه تمام سطح تابه را بپوشاند.

به همراه نمک، فلفل، آبلیمو، زعفران آبکرده و پودر سیر در تابه قرار داده و یک طرف آنها را سرخ می کنیم.

طرف دیگر را برگردانده و اجازه می دهیم در مرحله بعد سرخ شود.

برنج را در قابلمه ی دیگری به همراه سبزی و کره و روغن ریخته و بعد از خشک شدن آب برنج آنرا روی ماهی ها ریخته و با کفگیر روی سطح برنج را فشار می دهیم تا برنج فشرده شده و ته چین بهتری داشته باشیم.

بعد از یکساعت ته چین ماهی برشته را در ظرفی بر می گردانیم و غذا آماده سرو کردن است

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
مجله سه سوت در سال 1389 و با هدف فراهم آوردن امکان استفاده بهینه از اوقات فراغت کاربران اینترنتی راه اندازی شد. این مجله تفریحی، آموزشی و سرگرمی همواره سعی داشته تا با بهترین و مفیدترین و جذاب ترین مطالب اوقات خوشی را برای کاربران فراهم نماید. اکنون نیز بعد از گذشت هفت سال از تاسیس این سایت هنوز محبوبیت این سایت از بین نرفته و همه روزه مورد بازدید بسیاری از کاربران عزیز قرار می گیرد. امید است شما نیز لحاظ خوب و خوش و مفیدی در سه سوت داشته باشید.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    مطالب سایت را چگونه ارزیابی میکنید
    آمار سایت
  • کل مطالب : 7397
  • کل نظرات : 201
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 492
  • آی پی امروز : 160
  • آی پی دیروز : 367
  • بازدید امروز : 2,578
  • باردید دیروز : 4,889
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 8
  • بازدید هفته : 2,578
  • بازدید ماه : 121,034
  • بازدید سال : 456,911
  • بازدید کلی : 7,076,786