جستجوگر پیشرفته
آخرین ارسال های انجمن
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
21 | 2615 | nik952148 |
![]() |
6 | 2230 | nik952148 |
![]() |
11 | 2831 | nik952148 |
![]() |
6 | 2459 | sina512 |
موضوع : سبک زندگی , آشپزی و آموزش هنر آشپزی ,

مجله آشپزی مثبت - عاطفه حدودی: خورش ماست غذای اصیل و سنتی مردم نصف جهان است. البته این غذا خورش نامیده می شود اما به عنوان خورش خورده نمی شود و همیشه نقش دسر و یک پیش غذا را دارد. خورش ماست عکس اسمش طعمی شیرین دارد.اگر دلتان می خواهد با غذاهای اصیل مردم اصفهان آشنا شوید این خورش بهترین است.
سه سوت: خورش ماست، پیش غذای محلی اصفهانی ها
مواد لازم برای 4 نفر
- 200 گرم گوشت گردن گوسفند
- 2 /1 پیمانه شکر
- 1 عددپیاز
- 3 پیمانه ماست
- 1 عددزرده تخم مرغ
- 1 ق س زعفران دم شده
- 1 ق س گلاب
- 1 ق س مغز خلال بادام
- به میزان لازم زردچوبه، نمک و فلفل
- 1 ق س مغز گردو
طرز تهیه:
1. گوشت را با یک عدد پیاز و زردچوبه بگذارید خوب بپزد و له شود.
2. حال گوشت را از استخوان جدا کنید و در ظرف مسی خوب بکوبید.گوشت را باید آن قدر بکوبید تا کش بیاید.
3. زرده تخم مرغ را با شکر و ماست مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا کش بیاید.
4. وقتی ماست جوش آمد،گوشت کوبیده شده راروی آن بریزیدو هم بزنید.
5. حالا مغز گردو، خلال بادام، زعفران و گلاب را هم اضافه کنید وهم بزنید. بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید.
6. خورش را 24 ساعت درون یخچال بگذارید تا خوب جا بیفتد. این خورش سرد سرو می شود.
امتیاز : |

مطالب مرتبط