آماده سازی : ۱۵ دقیقه
پخت : ۳۵ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه پنه با سس ایتالیایی برای ۶ نفر :
پاستا | ۳۵۰ گرم |
روغن زیتون | ۲ قاشق چای خوری |
گوشت چرخ کرده | ۳۵۰ گرم |
پیاز خرد شده | ۱ فنجان |
سس گوجه فرنگی | ۴۲۵ گرم |
گوجه فرنگی خرد شده | ۴۰۰ گرم |
سیر خرد شده | ۴ حبه |
رب گوجه فرنگی | ۱۵۰ گرم |
پنیر موزارلا رشته ای | ۲ فنجان |
طرز تهیه پنه با سس ایتالیایی :
۱٫ فر را قبلا تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید (۱۷۵ درجه سانتیگراد). آب به همراه کمی نمک را در یک قابلمه بزرگ ریخته تا بجوشد. پاستا را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید سپس از آب خارج کنید.
۲٫ روغن را در یک ظرف عمیق حرارت دهید، گوشت و پیاز را درون آن ریخته تا بصورت یکدست قهوه ای شوند. روغن اضافه را بگیرید. سس گوجه، گوجه خورد شده و رب گوجه را اضافه کنید و بهم بزنید. به مدت ده دقیقه جوشیده و گه گاه بهم بزنید. آن را به همراه پاستا در یک ظرف ۲۰ در ۳۰ سانتیمتری ریخته و روی آنها پنیر موزارلا بریزید.
۳٫ به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده بپزید.