مواد لازم :
قارچ |
400 گرم |
کنسرو نخودفرنگی |
یک قوطی |
گوجهفرنگی |
یک عدد |
ذرت |
100 گرم |
پیازچه |
20 عدد |
خیار |
یک عدد |
جعفری خردشده |
پنج قاشق غذاخوری |
لیموترش |
یک عدد |
کرفس |
یک ساقه |
روغن زیتون، نمک و فلفل |
به میزان لازم |
طرز تهیه :
ابتدا قارچ و پیازچه را خرد کرده و با ذرت، نخودفرنگی و جعفری مخلوط میکنیم. سپس به آن کمی روغن زیتون، نمک و فلفل اضافه و با گوجهفرنگی، خیار و ساقه کرفس تزئین میکنیم.