مواد لازم
• یک پیمانه شکر
• 1.5 پیمانه کنجد
• 3 قاشق چایخوری عسل
• 2 قاشق چایخوری روغن
• یک قاشق چایخوری زعفران حل شده در آب
• پودر پسته
طرز تهیه
1. عسل و شکر و روغن را در قابلمهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. زعفران را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. سپس کنجد را اضافه کنید و هم بزنید تا طلایی شود.
2. با قاشق مقداری از سوهان را داخل سینی بریزید، اگر سفت شد و خودش را گرفت سوهان آماده است. حرارت را کم کنید تا سوهان گرم بماند.
3. با قاشق از سوهان بردارید و با رعایت فاصله روی سینی فر بریزید و روی آنها را با پودر پسته تزیین کنید.
4. پس از اینکه سوهان ها سرد شدند یکی یکی آنها را از سینی جدا کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید.
آخرین ارسال های انجمن
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
۱۰ رازی که همه آقایان باید درمورد مغز خانم ها بدانند | 21 | 2747 | nik952148 |
10 کار غلط خانمها در کلافه کردن همسر | 6 | 2291 | nik952148 |
حتما بخوانید! ازدواج؟ مگه بیکارم! | 11 | 2926 | nik952148 |
دختران آرایش میکنند تا شوهر پیدا کنند ! | 6 | 2522 | sina512 |