loading...
سایت تفریحی و سرگرمی سه سوت
مرتضی ساسانی بازدید : 186 یکشنبه 09 فروردین 1394 نظرات (0)

مواد لازم

•    یک پیمانه شکر

•    1.5 پیمانه کنجد

•    3 قاشق چایخوری عسل

•    2 قاشق چایخوری روغن

•    یک قاشق چایخوری زعفران حل شده در آب

•    پودر پسته


طرز تهیه

1.    عسل و شکر و روغن را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. زعفران را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. سپس کنجد را اضافه کنید و هم بزنید تا طلایی شود.

2.    با قاشق مقداری از سوهان را داخل سینی بریزید، اگر سفت شد و خودش را گرفت سوهان آماده است. حرارت را کم کنید تا سوهان گرم بماند.

3.    با قاشق از سوهان بردارید و با رعایت فاصله روی سینی فر بریزید و روی آن‌ها را با پودر پسته تزیین کنید.

4.    پس از اینکه سوهان ‌ها سرد شدند یکی یکی آن‌ها را از سینی جدا کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
مجله سه سوت در سال 1389 و با هدف فراهم آوردن امکان استفاده بهینه از اوقات فراغت کاربران اینترنتی راه اندازی شد. این مجله تفریحی، آموزشی و سرگرمی همواره سعی داشته تا با بهترین و مفیدترین و جذاب ترین مطالب اوقات خوشی را برای کاربران فراهم نماید. اکنون نیز بعد از گذشت هفت سال از تاسیس این سایت هنوز محبوبیت این سایت از بین نرفته و همه روزه مورد بازدید بسیاری از کاربران عزیز قرار می گیرد. امید است شما نیز لحاظ خوب و خوش و مفیدی در سه سوت داشته باشید.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    مطالب سایت را چگونه ارزیابی میکنید
    آمار سایت
  • کل مطالب : 7397
  • کل نظرات : 201
  • افراد آنلاین : 20
  • تعداد اعضا : 492
  • آی پی امروز : 332
  • آی پی دیروز : 410
  • بازدید امروز : 3,631
  • باردید دیروز : 3,551
  • گوگل امروز : 5
  • گوگل دیروز : 6
  • بازدید هفته : 33,706
  • بازدید ماه : 117,198
  • بازدید سال : 453,075
  • بازدید کلی : 7,072,950