مواد لازم :
- گوشت چرخ کرده ( مخلوط گوسفند و گوساله ) : 750 گرم
– پیاز ( رنده و آب گرفته شده ) : 1 عدد
– برنج : 160 گرم
– جعفری ( پاک و خرد شده ) : 20 گرم
– نمک و فلفل سیاه ( پودر شده ) : به مقدار لازم
– آرد گندم ( الک شده ) : 3 قاشق سوپ خوری
– آب لیمو ترش تازه : 2 قاشق سوپ خوری
– زرده تخم مرغ : 2 عدد
– کره ( ذوب شده ) : 1 قاشق سوپ خوری
– فلفل قرمز ( پودر شده ) : 1 قاشق چای خوری
– سبزیجات ( پخته شده ) : مقداری برای سرو
روش تهیه :
در ظرفی ، گوشت چرخ کرده ، پیاز ، برنج ، جعفری ، نمک و فلفل سیاه را بریزید و با دست به خوبی ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کنند. کف دست تان را با کمی آب خیس کنید ، از مواد به اندازه گردو بردارید و به شکل گرد فرم دهید سپس کوفته ریزه ها را در کاسه ای حاوی آرد بغلطانید تا کاملاً به آرد آغشته شودند. پس از آن ، کوفته ریزه ها را به مدت 30 دقیقه ، در قابلمه ای حاوی آب جوش و نمک ، بپزید ( مقدار آب باید به حدی باشد که سطح کوفته ها را بپوشاند ) ؛
2. در این فاصله ، در ظرفی ، آب لیموترش تازه و زرده تخم مرغ را بریزید و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند. یک پیمانه از آب داخل قابلمه را به مخلوط زرده بیافزایید و کاملاً هم بزنید ، سپس آن را به همراه کره و فلفل قرمز به قابلمه حاوی کوفته ریزه ها اضافه کنید و بگذارید به مدت یک دقیقه دیگر بپزد ، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کوفته ریزه ها را به همراه سبزیجات پخته شده و سس آن سرو کنید.