مواد لازم :
- رنده پوست لیموترش : 1 قاشق سوپ خوری
– روغن زیتون : به مقدار لازم
– دانه فلفل قرمز ( نیم کوب شده ) : 1 قاشق چای خوری
– ران مرغ ( درسته ) : 4 عدد
– دانه کاج : 50 گرم
– نمک و فلفل سیاه ( پور شده ) : به مقدار لازم
– پیاز ( رنده و آب گرفته شده ) : 1 عدد
– سیر ( کوبیده شده ) : 2 حبه
– زنجبیل ( رنده شده ) : 1 قاشق سوپ خوری
– زعفران : 1 قاشق سوپ خوری
- استاک سبزیجات : 500 میلی لیتر
– عسل : 2 قاشق سوپ خوری
– زیتون ( بدون هسته و خرد شده ) : 5 عدد
– کره : 50 گرم
– گشنیز ( پاک و خرد شده ) : 20 گرم
– پوره سیب زمینی : مقداری برای سرو
– گوجه فرنگی کبابی : تعدادی برای سرو
روش تهیه :
مجله خبری لحظه نما:در ظرفی در دار ، روغن زیتون ، رنده پوست لیموترس و دانه فلفل قرمز را مخلوط کنید و تکه های ران مرغ را در آن بریزید و به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود ؛
2. فر را از 15 دقیقه قبل ، روی حرارت 175 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید ؛
3. دانه های کاج را در تابه ای نچسب یا سینی مخصوص فر بریزید و به مدت 4 تا 6 دقیقه در فر قرار دهید سپس آن ها را از فر خارج کنید و حرارت را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید ؛
4. در تابه ای حاوی مقداری روغن زیتون روی حرارت ملایم ، تکه های مرغ مزه دار شده را کاملاً سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. در حین سرخ کردن مرغ ها ، به آن ها نمک و فلفل اضافه کنید سپس تکه های مرغ را از تابه خارج کنید و روی ظرف نچسب یا سینی مخصوص فر به مدت 20 تا 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزند ؛
5. در حین پخت مرغ ، پیاز ، سیر و زنجبیل را در تابه ای حاوی مقداری کمی روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شوند ، سپس زعفران و آب لیموترش تازه را به تابه اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید سپس استاک را به تابه بیافزایید و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید. زمانی که نیمی از استاک تبخیر شد ، عسل ، زیتون و دانه کاج را به همراه کره به تابه بیافزایید و مخلوط کنید. در انتها گشنیز را به مواد بیافزایید. مرغ لیمویی را به همراه پوره سیب زمینی و گوجه فرنگی کبابی سرو کنید.
* در صورت عدم دسترسی به استاک سبزیجات ، می توانید از همان مقدار آب ، به همراه یک عدد قرص عصاره سبزیجات استفاده کنید.