loading...
سایت تفریحی و سرگرمی سه سوت
مرتضی ساسانی بازدید : 211 سه شنبه 19 اسفند 1393 نظرات (0)
در ظرفی در دار ، روغن زیتون ، رنده پوست لیموترس و دانه فلفل قرمز را مخلوط کنید و تکه های ران مرغ را در آن بریزید.

مواد لازم :

 

- رنده پوست لیموترش : 1 قاشق سوپ خوری

 

روغن زیتون : به مقدار لازم

 

دانه فلفل قرمز ( نیم کوب شده ) : 1 قاشق چای خوری

 

ران مرغ ( درسته ) : 4 عدد

 

دانه کاج : 50 گرم

 

نمک و فلفل سیاه ( پور شده ) : به مقدار لازم

 

پیاز ( رنده و آب گرفته شده ) : 1 عدد

 

سیر ( کوبیده شده ) : 2 حبه

 

زنجبیل ( رنده شده ) : 1 قاشق سوپ خوری

 

زعفران : 1 قاشق سوپ خوری

 

- استاک سبزیجات : 500 میلی لیتر

 

عسل : 2 قاشق سوپ خوری

 

زیتون ( بدون هسته و خرد شده ) : 5 عدد

 

کره : 50 گرم

 

گشنیز ( پاک و خرد شده ) : 20 گرم

 

پوره سیب زمینی : مقداری برای سرو

 

گوجه فرنگی کبابی : تعدادی برای سرو

 

روش تهیه :

 

مجله خبری لحظه نما:در ظرفی در دار ، روغن زیتون ، رنده پوست لیموترس و دانه فلفل قرمز را مخلوط کنید و تکه های ران مرغ را در آن بریزید و به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود ؛

 

2. فر را از 15 دقیقه قبل ، روی حرارت 175 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید ؛

 

3. دانه های کاج را در تابه ای نچسب یا سینی مخصوص فر بریزید و به مدت 4 تا 6 دقیقه در فر قرار دهید سپس آن ها را از فر خارج کنید و حرارت را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید ؛

 

4. در تابه ای حاوی مقداری روغن زیتون روی حرارت ملایم ، تکه های مرغ مزه دار شده را کاملاً سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. در حین سرخ کردن مرغ ها ، به آن ها نمک و فلفل اضافه کنید سپس تکه های مرغ را از تابه خارج کنید و روی ظرف نچسب یا سینی مخصوص فر به مدت 20 تا 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزند ؛

 

5. در حین پخت مرغ ، پیاز ، سیر و زنجبیل را در تابه ای حاوی مقداری کمی روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شوند ، سپس زعفران و آب لیموترش تازه را به تابه اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید سپس استاک را به تابه بیافزایید و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید. زمانی که نیمی از استاک تبخیر شد ، عسل ، زیتون و دانه کاج را به همراه کره به تابه بیافزایید و مخلوط کنید. در انتها گشنیز را به مواد بیافزایید. مرغ لیمویی را به همراه پوره سیب زمینی و گوجه فرنگی کبابی سرو کنید.

* در صورت عدم دسترسی به استاک سبزیجات ، می توانید از همان مقدار آب ، به همراه یک عدد قرص عصاره سبزیجات استفاده کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
مجله سه سوت در سال 1389 و با هدف فراهم آوردن امکان استفاده بهینه از اوقات فراغت کاربران اینترنتی راه اندازی شد. این مجله تفریحی، آموزشی و سرگرمی همواره سعی داشته تا با بهترین و مفیدترین و جذاب ترین مطالب اوقات خوشی را برای کاربران فراهم نماید. اکنون نیز بعد از گذشت هفت سال از تاسیس این سایت هنوز محبوبیت این سایت از بین نرفته و همه روزه مورد بازدید بسیاری از کاربران عزیز قرار می گیرد. امید است شما نیز لحاظ خوب و خوش و مفیدی در سه سوت داشته باشید.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    مطالب سایت را چگونه ارزیابی میکنید
    آمار سایت
  • کل مطالب : 7397
  • کل نظرات : 201
  • افراد آنلاین : 18
  • تعداد اعضا : 492
  • آی پی امروز : 180
  • آی پی دیروز : 367
  • بازدید امروز : 2,877
  • باردید دیروز : 4,889
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 8
  • بازدید هفته : 2,877
  • بازدید ماه : 121,333
  • بازدید سال : 457,210
  • بازدید کلی : 7,077,085