مجله آشپزی مثبت - مریم بنایی فر: گوشت بوقلمون نسبت به گوشت مرغ و گاو دارای چربی کمتری است. در واقع بیشتر چربی آن روی پوستش است. بنابراین کسانی که چربی خون بالایی دارند، سینه بوقلمون گزینه خوبی برای آنهاست.
سایت تفریحی سه سوت : غذایی مخصوص شما که چربی خون بالایی دارید
مواد لازم برای 2 نفر
طرز تهیه:
1. سینه بوقلمون را از عرض به چند قسمت مساوی خرد کنید، سپس آنها را با بیفتک کوب حسابی بکوبید تا کاملا باز شوند. روی تکه ها ادویه موردنظرتان را بریزید.
بنا به گزارش آکاایران : 2. حالا نیمی از پنیر خامه ای را روی تکه های بوقلمون بمالید. مقداری هم جعفری خرد شده روی آنها قرار دهید، سپس تکه های سینه را به آرامی رول کنید.
3. در یک تابه مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا رول ها را داخل آن خوب سرخ کنید. بعدازآنکه رول ها آماده شدند، آنها را داخل یک ظرف مناسب قرار دهید.
4. در یک تابه مقداری کره بریزید. پیاز را خلالی خرد کنید، سپس آن را در کره کمی تفت دهید. بقیه پنیر را با خامه مخلوط کنید، سپس آن را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
5. در یک تابه دیگر مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا قارچ های خرد شده را داخل آن کمی تفت دهید، سپس آنها را به مخلوط پیاز، خامه و پنیر اضافه کنید تا سس غذا آماده شود.
6. حالا باید رول ها را داخل سس قرار دهید. حرارت را کم کرده ، صبر کنید تا سس به خورد مواد برود. بعد از چند دقیقه غذای شما آماده است. این غذا را با سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.
فوت وفن
می توانید از پودر زیره، فلفل های مختلف، پودر کاری و نمک برای ادویه این غذا استفاده کنید.
- 1 عدد سینه بوقلمون
- 200 گرم پنیر خامه ای
- 100 گرم خامه
- به میزان لازم ادویه دلخواه
- 50 گرم جعفری خرد شده
- 150 گرم قارچ خرد شده
- 1 عدد پیاز
- به میزان لازم کره
طرز تهیه:
1. سینه بوقلمون را از عرض به چند قسمت مساوی خرد کنید، سپس آنها را با بیفتک کوب حسابی بکوبید تا کاملا باز شوند. روی تکه ها ادویه موردنظرتان را بریزید.
بنا به گزارش آکاایران : 2. حالا نیمی از پنیر خامه ای را روی تکه های بوقلمون بمالید. مقداری هم جعفری خرد شده روی آنها قرار دهید، سپس تکه های سینه را به آرامی رول کنید.
3. در یک تابه مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا رول ها را داخل آن خوب سرخ کنید. بعدازآنکه رول ها آماده شدند، آنها را داخل یک ظرف مناسب قرار دهید.
4. در یک تابه مقداری کره بریزید. پیاز را خلالی خرد کنید، سپس آن را در کره کمی تفت دهید. بقیه پنیر را با خامه مخلوط کنید، سپس آن را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
5. در یک تابه دیگر مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا قارچ های خرد شده را داخل آن کمی تفت دهید، سپس آنها را به مخلوط پیاز، خامه و پنیر اضافه کنید تا سس غذا آماده شود.
6. حالا باید رول ها را داخل سس قرار دهید. حرارت را کم کرده ، صبر کنید تا سس به خورد مواد برود. بعد از چند دقیقه غذای شما آماده است. این غذا را با سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.
فوت وفن
می توانید از پودر زیره، فلفل های مختلف، پودر کاری و نمک برای ادویه این غذا استفاده کنید.