سیب (شیرین) ۲عدد |
کلم بروکلی ۱عدد |
کره ۳قاشق سوپخوری |
پیاز ۱عدد |
پودر سیر ۱قاشق مرباخوری سر پر |
آب سیب ۱لیوان |
آب مرغ ۱لیوان |
نمک به میزان لازم |
فلفل به میزان لازم |
دارچین به میزان لازم |
طرز تهیه :
ابتدا کلم بروکلی را گل کنید و خیلی خوب بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا آب آن کاملا برود .سپس ساقه هر کلم را خرد کنید.سیب ها را نیز شسته و نگینی خرد کنید.
کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود ، پیاز را رنده زده و در کره تفت دهید تا نرم شوند سپس سیب های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
پس از اینکه سیب ها نرم شدند کلم بروکلی خرد شده و گل های کلم را اضافه کنید ، کمی تفت دهید و آب مرغ ، اب سیب،دارچین،نمک و فلفل را نیز اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید سوپ به آرامی بجوشد.پس از آماده شدن سوپ را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود سپس به داخل قابلمه برگردانید.۵ دقیقه که جوشید از روی حرارت بردارید و سوپ را سرو کنید.
نکات:
۱)در صورت تمایل مقداری شکر یا آبلیمو به سوپ اضافه کنید.
۲) اگر نمیخواهید سوپ را با میکسر بزنید و تمایل دارید سوپ را به همان صورت سرو کنید بهتر است سیب و کلم بروکلی را ریزتر خرد کنید تا سوپ ظاهر زیباتر و مطبوع تری داشته باشد.
۳)در صورت تمایل به جای آب مرغ هم از آب سیب استفاده کنید و کمی شکر هم به آن بیفزایید .
۴)این سوپ را با خامه و سبریجات میتوان تزیین کرده و سرو نمود.
۵)در صورت تمایل میزان کلم را نصف کرد و میزان سیب را بیشتر کنید.
نوش جان