ماهی (سفید) ۱عدد |
سبزی (شامل گشنیز، نعنا و پونه ساییدهشده) ۳قاشق غذاخوری |
سیر ۳حبه |
پیاز ۱عدد |
گردو (آسیاب شده) ۱پیمانه |
کشمش ۱پیمانه |
نمک به میزان لازم |
رب گوجه فرنگی به میزان لازم |
طرز تهیه مخلوط:
کشمش را ساییده با سیر و پیاز رندهشده، رب گوجهفرنگی، گردو و سبزی مخلوط کنید. کمی نمک هم به آن بزنید.
طرز تهیه:
ابتدا ماهی را از شکم باز کرده و شکم ماهی را تمیز کرده شسته و خشک کنید. مخلوط تهیه شده را در داخل شکم ماهی ریخته یک قابلمه نچسب را چرب کرده ماهی را کف قابلمه بگذارید. بقیه مخلوط را در یک ظرف فلزی ریخته وسط قابلمه قرار داده در قابلمه را محکم گذاشته و با شعله پخشکن روی حرارت بسیار ملایم بگذارید تا بپزد.
نکات:
۱)ماهی فیویج غذای محلی استان گیلان است.
۲)اگر دوست دارید به جای رب گوجه فرنگی از رب انار استفاده کنید.
۳)میتوانید بقیه مخلوط را داخل قابلمه ریحته و ماهی را روی آن قرار دهید.
۴)اگر موادتان برای ماهی زیادی بود با نخ شکم آن را بدوزید تا غذا بیرون نریزد.
نوش جان