loading...
سایت تفریحی و سرگرمی سه سوت
مرتضی ساسانی بازدید : 179 سه شنبه 15 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

شیرینی پزی،طرز تهیه برونی کاپوچینو،یکی از شیرینی خوش طعم شیرینی های برونی هستند که انواع مختلفی دارند. یکی از مدلهای شیرینی برونی، برونی کاپوچینو است.

 مواد لازم برای 25 تکه :

پوره قهوه اسپرسو فوری                  یک قاشق غذاخوری
چیپس شکلاتی نیمه تلخ                               یک پیمانه
کره                                                           113 گرم
آرد                                                         یک پیمانه
شکر                                                        یک پیمانه
تخم مرغ                                                        2 عدد
وانیل                                                              کمی
بکینگ پودر                                نصف قاشق چای خوری
نمک                                  یک چهارم قاشق چای خوری


مواد رویه :

پودر اسپرسو فوری                         یک قاشق چای خوری
شیر                                          2 تا 3 قاشق غذاخوری
پودر قند                                                        2 پیمانه
کره نرم                                               یک چهارم پیمانه

مواد شکلات تزئینی :

چیپس نیمه شیرین                                  یک سوم پیمانه
کره                                           نصف قاشق چای خوری


طرز تهیه :

فر را روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

قالب مناسب را چرب کنید و کنار بگذارید.

یک قاشق غذاخوری پودر اسپرسو را در آب جوش بریزید و هم بزنید تا حل شود.

یک پیمانه چیپس شکلاتی و 113 گرم کره را روی حرارت کم، درحالی که مرتب هم می زنید، ذوب کنید سپس از روی حرارت بردارید، مخلوط شکر، اسپرسو و وانیل را اضافه کنید. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.

آرد، بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.

مواد را در قالب پهن کنید و به مدت 33 تا 38 دقیقه در فر قرار دهید.

برای تهیه رویه یک قاشق چای خوری پودر اسپرسو را در 2 قاشق غذاخوری شیر حل کنید، پودر قند و یک چهارم پیمانه کره را اضافه کنید و روی حرارت کم هم بزنید و به اندازه غلظت دلخواه به آن شیر اضافه کنید. برونی ها که سرد شد ، مواد رویه را بریزید.

یک سوم پیمانه چیپس شکلاتی و کره را روی حرارت کم حل و روی کیک را تزئین کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
مجله سه سوت در سال 1389 و با هدف فراهم آوردن امکان استفاده بهینه از اوقات فراغت کاربران اینترنتی راه اندازی شد. این مجله تفریحی، آموزشی و سرگرمی همواره سعی داشته تا با بهترین و مفیدترین و جذاب ترین مطالب اوقات خوشی را برای کاربران فراهم نماید. اکنون نیز بعد از گذشت هفت سال از تاسیس این سایت هنوز محبوبیت این سایت از بین نرفته و همه روزه مورد بازدید بسیاری از کاربران عزیز قرار می گیرد. امید است شما نیز لحاظ خوب و خوش و مفیدی در سه سوت داشته باشید.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    مطالب سایت را چگونه ارزیابی میکنید
    آمار سایت
  • کل مطالب : 7397
  • کل نظرات : 201
  • افراد آنلاین : 12
  • تعداد اعضا : 492
  • آی پی امروز : 315
  • آی پی دیروز : 371
  • بازدید امروز : 1,592
  • باردید دیروز : 2,649
  • گوگل امروز : 8
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 7,911
  • بازدید ماه : 162,640
  • بازدید سال : 498,517
  • بازدید کلی : 7,118,392