loading...
سایت تفریحی و سرگرمی سه سوت
مرتضی ساسانی بازدید : 243 سه شنبه 01 اردیبهشت 1394 نظرات (0)
سیب زمینی ۲عدد
پیاز ۱عدد
تخم مرغ ۳عدد
شنبلیله (خشک) نصف پیمانه
آرد ۱قاشق چایخوری
روغن ۳قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
آب ۲پیمانه

 

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شود. آرد را کم کم به آن اضافه کنید و تفت دهید و پس از آن فلفل، زردچوبه و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. سیب‌زمینی‌ را نگینی خرد کرده و به همراه سبزی اضافه کرده و به خوبی تفت میدهیم بعد آب را به آن می‌افزاییم و می‌گذاریم غذا نیم‌پز شود.تخم‌مرغ‌ها را در غذا شکسته و در ظرف را می‌گذاریم تا پس از ۱۰ دقیقه غذا جا بیفتد.


نکات:

۱)میتوانید به جای شنبلیله خشک از شنبلیله تازه هم استفاده کنید.
۲)بهتر است این غذا را به جای روغن با کره بپزید.
۳)اگر دوست ندارید تخم مرغها در غذا یک تکه و دلمه شوند آنها را جداگانه شکسته و خوب هم بزنید و به محض اضافه کردن به غذا خوب مخلوط کنید تا نبندند.
نوش جان

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
مجله سه سوت در سال 1389 و با هدف فراهم آوردن امکان استفاده بهینه از اوقات فراغت کاربران اینترنتی راه اندازی شد. این مجله تفریحی، آموزشی و سرگرمی همواره سعی داشته تا با بهترین و مفیدترین و جذاب ترین مطالب اوقات خوشی را برای کاربران فراهم نماید. اکنون نیز بعد از گذشت هفت سال از تاسیس این سایت هنوز محبوبیت این سایت از بین نرفته و همه روزه مورد بازدید بسیاری از کاربران عزیز قرار می گیرد. امید است شما نیز لحاظ خوب و خوش و مفیدی در سه سوت داشته باشید.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    مطالب سایت را چگونه ارزیابی میکنید
    آمار سایت
  • کل مطالب : 7397
  • کل نظرات : 201
  • افراد آنلاین : 12
  • تعداد اعضا : 492
  • آی پی امروز : 342
  • آی پی دیروز : 410
  • بازدید امروز : 3,997
  • باردید دیروز : 3,551
  • گوگل امروز : 5
  • گوگل دیروز : 6
  • بازدید هفته : 34,072
  • بازدید ماه : 117,564
  • بازدید سال : 453,441
  • بازدید کلی : 7,073,316