سیب زمینی ۲عدد |
پیاز ۱عدد |
تخم مرغ ۳عدد |
شنبلیله (خشک) نصف پیمانه |
آرد ۱قاشق چایخوری |
روغن ۳قاشق غذاخوری |
نمک به میزان لازم |
فلفل به میزان لازم |
زردچوبه به میزان لازم |
آب ۲پیمانه |
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شود. آرد را کم کم به آن اضافه کنید و تفت دهید و پس از آن فلفل، زردچوبه و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. سیبزمینی را نگینی خرد کرده و به همراه سبزی اضافه کرده و به خوبی تفت میدهیم بعد آب را به آن میافزاییم و میگذاریم غذا نیمپز شود.تخممرغها را در غذا شکسته و در ظرف را میگذاریم تا پس از ۱۰ دقیقه غذا جا بیفتد.
نکات:
۱)میتوانید به جای شنبلیله خشک از شنبلیله تازه هم استفاده کنید.
۲)بهتر است این غذا را به جای روغن با کره بپزید.
۳)اگر دوست ندارید تخم مرغها در غذا یک تکه و دلمه شوند آنها را جداگانه شکسته و خوب هم بزنید و به محض اضافه کردن به غذا خوب مخلوط کنید تا نبندند.
نوش جان