loading...
سایت تفریحی و سرگرمی سه سوت
مرتضی ساسانی بازدید : 267 پنجشنبه 06 فروردین 1394 نظرات (0)

وعده غذایی: شام

    زمان پخت : 150 دقیقه

    نوع غذا: پیتزا و ساندویچ

    زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه


      مواد لازم برای 6 تا 8 نفر

    مرغ درشت                                             یک عدد

    مغز نان ساندویچی خرد شده          3 قاشق غذاخوری

    سیر                                        3 الی 4 حبه درشت

    نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز                  به مقدار لازم

    سایر ادویه‌جات            در صورت تمایل و به مقدار دلخواه

    باقلا یا مغز پسته                          یک قاشق غذاخوری

    هویج                 1/5قاشق غذاخوری (پخته و خرد شده)



طرز تهیه:

1. پوست، چربی و استخوان مرغ را بگیرید و گوشت آن را با چرخ گوشت دو بار چرخ کنید.

2. مغز نان ساندویچی را خیس و با نمک، ادویه و سیر رنده شده ریز، به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

3. یک سر سلفون را روی میز باز کنید و گوشت را روی آن پهن کنید و باقلا یا پسته و هویج را روی گوشت لایه لایه بریزید و آخرین لایه را با گوشت بپوشانید ، این عمل صرفاً به خاطر این است که اطراف کالباس کاملاً گوشتی باشد .

4. این نکته را هم بدانید، وجود باقلا و هویج فقط برای زیباکردن کالباس در برش است و مزه خاصی به آن نمی دهد.

5. به کمک دست سلفون را روی گوشت برگردانید و گوشت را رول کنید. در ضمن رول کردن سعی کنید حباب هوا در آن نماند، گوشت فشرده شود و دو سر آن به اندازه کافی جا برای گره زدن داشته باشد.

6. سلفون را سه دور اطراف گوشت بپیچید  چون به راحتی روی هم قرار می‌گیرد به هیچ وجه ضمن پختن باز نمی شود .

7. یک سر کالباس را با سیم‌های مخصوص بسته بندی و محکم کنید. از سر دیگر با دست گوشت را فشرده کنید تا کالباس مانند بادکنک شده و وقتی با انگشت به آن فشار می دهید، سفت باشد .

8. سر دیگر را هم با همان سیم‌ها ببندید. ظرف بزرگی را انتخاب کنید که اگر کالباس را در آن بگذارید به راحتی در کف آن قرار گیرد .

9. در ظرف آب بریزید و روی شعله قرار دهید وقتی به جوش آمد کالباس را در آن قرار دهید .(نکته مهم این است که آب حداقل 2 سانتی متر بالای کالباس قرار گیرد تا چنانچه جوش رفت همه اطراف کالباس پخته شود . یک ساعت و نیم فرصت دهید تا پخته شود ).

10. بعد از پخت، کالباس رادر یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود. بعد برش دهید اگر کالباس را گرم برش دهید خوب برش نمی‌خورد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
مجله سه سوت در سال 1389 و با هدف فراهم آوردن امکان استفاده بهینه از اوقات فراغت کاربران اینترنتی راه اندازی شد. این مجله تفریحی، آموزشی و سرگرمی همواره سعی داشته تا با بهترین و مفیدترین و جذاب ترین مطالب اوقات خوشی را برای کاربران فراهم نماید. اکنون نیز بعد از گذشت هفت سال از تاسیس این سایت هنوز محبوبیت این سایت از بین نرفته و همه روزه مورد بازدید بسیاری از کاربران عزیز قرار می گیرد. امید است شما نیز لحاظ خوب و خوش و مفیدی در سه سوت داشته باشید.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    مطالب سایت را چگونه ارزیابی میکنید
    آمار سایت
  • کل مطالب : 7397
  • کل نظرات : 201
  • افراد آنلاین : 12
  • تعداد اعضا : 492
  • آی پی امروز : 334
  • آی پی دیروز : 371
  • بازدید امروز : 1,797
  • باردید دیروز : 2,649
  • گوگل امروز : 8
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 8,116
  • بازدید ماه : 162,845
  • بازدید سال : 498,722
  • بازدید کلی : 7,118,597