جستجوگر پیشرفته






آخرین ارسال های انجمن



موضوع : سبک زندگی , آشپزی و آموزش هنر آشپزی ,

طبخ مرغ به روش کره ای ها

با نحوه طبخ مرغ به روش کره ای آشنا شوید


مواد لازم برای طبخ مرغ به روش کره ای

 برنج سوخاری ۲ فنجان
 روغن کنجد  ۱ قاشق غذاخوری
عسل ۱ قاشق غذاخوری
سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴ تکه


مواد لازم برای سالاد

خیار با پوست ۲ فنجان
هویج ۲ فنجان
 مخلوط سالاد کلم ۲ فنجان
 شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
سرکه برنج نصف فنجان
روغن کنجد ۱ قاشق غذاخوری


مواد لازم برای سس

عسل ۱ قاشق غذاخوری
سرکه برنج  ۱ قاشق غذاخوری
 سس سویا  ۱ قاشق غذاخوری
 ریشه زنجبیل خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

 

نحوه طبخ مرغ کره ای

فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف مخصوص فر برداشته و آن را با فویل بپوشانید. یک توری فلزی مخصوص پخت برداشته و روی فویل قرار بدهید و روی آن اسپری پخت بزنید.

 

برنج ها را داخل غذاساز ریخته و دکمه استارت را بزنید تا خوب پودر شوند. بعد روغن کنجد و عسل را داخل یک کاسه متوسط ریخته و مخلوط کنید، بعد مرغ را اضافه کرده و خوب هم بزنید. برنج پودر شده را کم کم اضافه کرده تا مرغ ها به آن آغشته شوند. در آخر مرغ ها را روی توری فلزی چیده و داخل فر بگذارید.

 

بگذارید برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه داخل فر بماند تا آب مرغ ها گرفته شده و قسمت ضخیم تر مرغ بپزد.

 

در حالی که مرغ ها دارند می پزند، خیار، هویج، مخلوط سالاد کلم، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. درب ظرف را گذاشته و بگذارید برای ۱۰ دقیقه در دمای اتاق به همان حالت بماند. بعد مخلوط را فشار بدهید و دوباره به کاسه برگردانید، حالا نصف فنجان سرکه و یک قاشق روغن کنجد را اضافه کرده و هم بزنید . درب ظرف را گذاشته و بگذارید داخل یخچال تا زمانی که آماده سرو شود.

 

یک ماهیتابه برداشته و مواد لازم سس را با هم داخل آن مخلوط کنید. حرارت را زیاد کرده تا جوش بیاید، بعد از جوش آمدن حرارت را کم کرده و ۴ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا سس غلیظ شود.

 

مخلوط سالاد کلم را از یخچال درآورده و فشار بدهید تا آب اضافه ی آن خارج شود، بعد بین بشقاب ها آن را تقسیم کنید و روی هر کدام یک سینه مرغ بگذارید. سس را روی آن پخش کرده و فورا سرو کنید.

منبع : novinzi.com

 



امتیاز :

برچسب ها : مرغ , طبخ مرغ , طبخ مرغ به روش کره ای ها , غذاهای مجلسی , غذاهای جدید , غذاهای محلی , آشپزی , آموزش هنر آشپزی ,
طبخ مرغ به روش کره ای ها نوشته شده در دوشنبه 04 آبان 1394 ساعت 18:36

ارسال نظر برای این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی





مطالب تصادفی
موزش تهیه شیرینی کشمشی ، مناسب برای عید نوروز + نکات مهم
چه کسی مقصر مرگ سه معلول ذهنی است؟
دانلود Slysoft CloneBD 1.0.2.8 نرم افزار کپی فیلم های بلوری
دانلود سریال Scorpion
جدید ترین یوزر و پسورد نود32 سه شنبه 6آبان 93
عواقب خودداری از رابطه زناشویی
دانلود آهنگ جدید محمد و علی زندوکیلی به نام باب الحوائج
فال روزانه دوشنبه 4 آبان 1394
تصاویر دیدار سید محمد موسوی با ورزشکاران هشترودی
بیوگرافی مریم حیدرزاده (+تصاویر)
دانلود آهنگ جدید علی باقری به نام هشت و شش
دانلود Intuisphere WebAcappella E-commerce 4.6.8 نرم افزار طراحی سایت بدون کدنویسی و برنامه نویسی
دانلود آهنگ جدید محمد آقاخانی به نام عطر تو
اس ام اس عید قربان
دانلود آهنگ جدید تیک تاک و رامتین به نام عیب نداره
دانلود آهنگ جدید حسین توکلی به نام خاطره ها
داستان کوتاه ناامید نشدن از رحمت خداوند
دانلود آهنگ جدید امیرعلی بهادری به نام فکرای منطقی
آیا انسان در عالم برزخ همسر و خانواده خود را می شناسد؟
دانلود سریال عشق ممنوع
تک عکس های جدید بازیگران زن
وضعیت نامعلوم ۱۴ ملوان ایرانی ربوده شده
مرگ یک دختربچه حین جراحی دندان (عکس)
اس ام اس غمگین | جملات غمگین
دانلود آهنگ جدید مهراد حسینی به نام عید بی تو
نقش‌حجازی درتلخ‎ترین شکست‌آسیایی پرسپولیس
همدلی در بین همسران توافق بین همسران
سالاد بلغور فرانسوی
گزيده برنامه 90 آخرين شب تابستان
خودآموز تصويري آموزش گيتار پاپ
دانلود اهنگ جدید و بسیار زیبای علیرضا روزگار به نام دست خالی
عکس: دختر ناصرالدین شاه و 4 فرزندش
پیش‌شرط‌ های بارداری را بدانید
دانلود آهنگ جدید مسیح و آرش AP به اسم خودتو برسون
برنامه مسدود کردن برنامه ها DS Super AppBlocker Pro v2.2
اس ام اس های جدید پ نه پ و خنده دار
چرا خداوند در قرآن مي فرمايد: خداوند سرنوشت كسي را تغيير نمي دهد
فال روزانه دوشنبه 13 مهر 1394
دانلود آهنگ جدید رامتین ریسمان و مصطفی باقری به نام بارون نگاهت
آخرین مطالب
کلیه حقوق این سایت ، متعلق به sesooot می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است .