loading...

سایت تفریحی و سرگرمی سه سوت

مرغ,طبخ مرغ,طبخ مرغ به روش کره ای ها,غذاهای مجلسی,غذاهای جدید,غذاهای محلی,آشپزی,آموزش هنر آشپزی

طبخ مرغ به روش کره ای ها

مرتضی ساسانی بازدید : 205 دوشنبه 04 آبان 1394 نظرات (0)

با نحوه طبخ مرغ به روش کره ای آشنا شوید


مواد لازم برای طبخ مرغ به روش کره ای

 برنج سوخاری ۲ فنجان
 روغن کنجد  ۱ قاشق غذاخوری
عسل ۱ قاشق غذاخوری
سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴ تکه


مواد لازم برای سالاد

خیار با پوست ۲ فنجان
هویج ۲ فنجان
 مخلوط سالاد کلم ۲ فنجان
 شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
سرکه برنج نصف فنجان
روغن کنجد ۱ قاشق غذاخوری


مواد لازم برای سس

عسل ۱ قاشق غذاخوری
سرکه برنج  ۱ قاشق غذاخوری
 سس سویا  ۱ قاشق غذاخوری
 ریشه زنجبیل خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

 

نحوه طبخ مرغ کره ای

فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف مخصوص فر برداشته و آن را با فویل بپوشانید. یک توری فلزی مخصوص پخت برداشته و روی فویل قرار بدهید و روی آن اسپری پخت بزنید.

 

برنج ها را داخل غذاساز ریخته و دکمه استارت را بزنید تا خوب پودر شوند. بعد روغن کنجد و عسل را داخل یک کاسه متوسط ریخته و مخلوط کنید، بعد مرغ را اضافه کرده و خوب هم بزنید. برنج پودر شده را کم کم اضافه کرده تا مرغ ها به آن آغشته شوند. در آخر مرغ ها را روی توری فلزی چیده و داخل فر بگذارید.

 

بگذارید برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه داخل فر بماند تا آب مرغ ها گرفته شده و قسمت ضخیم تر مرغ بپزد.

 

در حالی که مرغ ها دارند می پزند، خیار، هویج، مخلوط سالاد کلم، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. درب ظرف را گذاشته و بگذارید برای ۱۰ دقیقه در دمای اتاق به همان حالت بماند. بعد مخلوط را فشار بدهید و دوباره به کاسه برگردانید، حالا نصف فنجان سرکه و یک قاشق روغن کنجد را اضافه کرده و هم بزنید . درب ظرف را گذاشته و بگذارید داخل یخچال تا زمانی که آماده سرو شود.

 

یک ماهیتابه برداشته و مواد لازم سس را با هم داخل آن مخلوط کنید. حرارت را زیاد کرده تا جوش بیاید، بعد از جوش آمدن حرارت را کم کرده و ۴ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا سس غلیظ شود.

 

مخلوط سالاد کلم را از یخچال درآورده و فشار بدهید تا آب اضافه ی آن خارج شود، بعد بین بشقاب ها آن را تقسیم کنید و روی هر کدام یک سینه مرغ بگذارید. سس را روی آن پخش کرده و فورا سرو کنید.

منبع : novinzi.com

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
درباره ما
Profile Pic
مجله سه سوت در سال 1389 و با هدف فراهم آوردن امکان استفاده بهینه از اوقات فراغت کاربران اینترنتی راه اندازی شد. این مجله تفریحی، آموزشی و سرگرمی همواره سعی داشته تا با بهترین و مفیدترین و جذاب ترین مطالب اوقات خوشی را برای کاربران فراهم نماید. اکنون نیز بعد از گذشت هفت سال از تاسیس این سایت هنوز محبوبیت این سایت از بین نرفته و همه روزه مورد بازدید بسیاری از کاربران عزیز قرار می گیرد. امید است شما نیز لحاظ خوب و خوش و مفیدی در سه سوت داشته باشید.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    مطالب سایت را چگونه ارزیابی میکنید




    آمار سایت
  • کل مطالب : 7401
  • کل نظرات : 201
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 477
  • آی پی امروز : 36
  • آی پی دیروز : 178
  • بازدید امروز : 128
  • باردید دیروز : 437
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 1,601
  • بازدید ماه : 128
  • بازدید سال : 216,435
  • بازدید کلی : 5,759,400